• Ulei de Palmier Vrac

Ulei de Palmier Vrac

13,50 lei

  • Producător: Tonik Pharm
  • Cod produs: uleiuri si unturi
  • Disponibilitate: In stoc. - Ambalarea Materiilor Prime este una economica, iar transportul este gratuit pentru comenzile cu o valoare minima de 250 lei. Praguri de discount pe comanda: Comenzi > 700 Lei - discount 3%; Comenzi > 1200 lei - discount 5%; Comenzi > 2000 lei - discount 7%.
  • Fără TVA: 12,39 lei

Opţiuni disponibile

Etichete: Palmier

Ulei de palmier Sofcat 40 Vrac.

Produs alimentar.

Culturi nemodificate genetic.

Provenienta: Malaysia.

Ambalat traditional in Romania.

 

Nota: Acesta este un ulei dur, cu punct de topire ridicat si care nu contine antispumant (pentru producatorii de sapun acest lucru este important deoarece antispumantul inmoaie sapunul) si prin urmare este ideal, deasemenea, ca ingredient in sapun.

 

Beneficiile consumului de ulei de palmier:

 

Efectele carotenoidelor din uleiul de palmier asupra sănătății, carotenoidele sunt pigmenții responsabili de culoarea roșiatică a fructului de palmier și a uleiului obținut din acestea.    

Uleiul de palmier este considerat cea mai importantă sursă de carotenoide. Acestea acționează ca precursori ai vitaminei A, care este recomandată pentru prevenirea problemelor de vedere și a altor boli.

Efectul anti-oxidant al carotenoidelor poate oferi protecție împotriva radicalilor liberi și a îmbătrânirii celulare, a aterosclerozei, a artritei și bolii Alzheimer. Efectele ar putea fi posibile numai în cazul consumării uleiului roșu crud de palmier, ce nu a suferit procese de rafinare.

De asemenea, uleiul bogat în carotenoide poate oferi protecție împotriva stresului oxidativ la nivelul inimii (ce cauzează boli cardiovasculare), precum și împotriva dezvoltării cancerului mamar. Studiile au fost realizate însă pe animale, fiind necesare viitoare cercetări clinice pe subiecți umani pentru a confirma această teorie.

Importantă sursă de vitamina E

Deși uleiul de palmier conține grăsimi saturate, prezența vitaminei E (ce are efect anti-oxidant) poate contribui la reducerea valorii LDL-colesterolului (colesterol „rău”) și la creșterea HDL-colesterolului (colesterol „bun”). 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Minim           Maxim