,
Firma noastră asigură transport gratuit la comenzile cu o valoare minimă de 250 lei.

Caută

În stoc

Ulei de Cocos Virgin Vrac

1 Review

39,00 lei185,00 lei TVA INCLUS

Șterge selecția
Compară
Cod produs:ulei alimentar

Acesta este un ulei de calitatea I, alimentar, obtinut la prima presa, din culturi nemodificate genetic.

Materie prima certificata organic.

Uleiul de cocos accelereaza procesul de ardere al grasimilor – in prezent obezitatea reprezinta o mare problema la nivel global. Chiar daca sunt inca persoane care considera ca pentru a putea slabi este foarte important sa se reduca numarul caloriilor consumate, conteaza foarte mult si sursa din care acestea provin. Trigliceridele care au lant mediu din uleiul de cocos pot sa mareasca arderile de energie comparativ cu cele care au lantul lung si s-a dovedit faptul ca 15-30 de grame de acid gras mediu maresc cu 5 consumul energetic din fiecare zi, organismul arzand mai mult de 120 de calorii in fiecare zi.

Uleiul de cocos este un adjuvant in tratamentul bolii Alzheimer – aceasta boala este o cauza uzuala de dementa pe glob si apare in special la batrani. Cu ajutorul acizilor grasi din uleiul de cocos sunt produse ketonele, acestea fiind o sursa de energie foarte buna pentru creier. Ketonele ofera creierului energie fara sa fie nevoie de insulina pentru transformarea glucozei in energie. Consumul trigliceridelor cu lant mediu cum sunt cele obtinute din ulei de cocos duc la o imbunatatire rapida a functiilor cognitive in cazul pacientilor care au o forma usoara de Alzheimer.

Uleiul de cocos ajuta inima – colesterolul seamana cu ceara si contribuie la formarea celulelor vitale. Acesta circula prin sange atasat proteinelor cunoscute sub denumirea de lipoproteine. In acest sens exista LDL – proteinele cu densitate scazuta si HDL – proteinele cu densitate ridicata. Nu toate tipurile de colesterol sunt nocive si fac probleme. HDL este un colesterol bun a carui valoare trebuie sa fie mare iar uleiul de cocos, cel mai bun produs bio in acest sens, face totul in locul nostru. Tot ce trebuie sa facem este sa il consumam.

Cu ulei de cocos puteti sa combateti inflamatiile – se pare ca uleiul de cocos suprima substantele chimice care sunt responsabile de aparitia inflamatiilor. Studiile care s-au facut pana acum dovedesc ca polifenolii continuti de cocos au un rol antiinflamator si reduc efectele pe care le are artrita. Comparativ cu medicamentele care implica si efecte secundare printre care se numara si afectiunile gastrice, uleiul de cocos nu are efecte secundare.

Uleiul de cocos este perfect in detoxifiere – avand aproximativ 50% acizi grasi in continut si acid lauric, dovedindu-se ajutorul acestor enzime la formarea unei monogliceride denumita monolaurina. Monolaurina si acidul lauric distrug agentii patogeni cum sunt virusii si bacteriile.

Indicatii ulei nuca de cocos:

Pentru diverse afectiuni ale tenului

Pentru regim in cazul afectiunilor cardiace

Pentru persoanele care sufera de boala Alzheimer

In tratamente pentru par si unghii

In alte tratamente cosmetice

In cure de detoxifiere

 

Uleiul de cocos: beneficii pentru piele şi păr

 

  • Este un demachiant ideal pentru zona ochilor;
  • Creşte toleranţa la soare şi evită arsurile solare;
  • Luminează petele de îmbătrânire atunci când se aplică direct pe piele;
  • Poate fi folosit ca factor de protecţie solară;
  • Ideal pentru masaje şi scruburi pentru corp;
  • Poate fi folosit pentru hidratarea buzelor ca balsam natural;
  • Ideal pentru obţinerea unui bronz perfect;
  • În amestec cu sarea de mare poate îndepărta pielea moartă de pe picioare;
  • Folosit alături de bicarbonatul de sodiu poate fi un deodorant natural sau o pastă de dinţi;
  • Ajută la creşterea şi sănătatea cuticulelor;
  • Eficient pentru coate uscate;
  • Este o loţiune de corp ideală pentru bebeluşi;
  • Masat pe scalp ajută la stimularea creşterii părului;
  • Este un tratament ideal împotriva firelor rebele;
  • Oferă strălucire părului, iar asta datorită faptului că mineralele pe care le conţine penetrează bine firul de păr;
  • Este ideal pentru piele, oferind o barieră împotriva efectelor antiinflamatorii;

 

Contraindicatii ulei de cocos:

Desi este un produs naturist de foarte buna calitate, cu numeroase beneficii si proprietati, la un pret avantajos, uleiul de cocos are si contraindicatii.

Nu este recomandat sa folositi cantitati mari daca aveti afectiuni vasculare, diabet zaharat si obezitate. Pentru persoanele insarcinate sau in timpul alaptarii se recomanda consumul moderat.

 

Ulei de cocos virgin, obtinut prin presare la rece din culturi nemodificate genetic si certificate ecologic.
Ambalat in Romania.
Provenienta: Filipine.
 

Fotografiile de pe acest site au rol orientativ si pot prezenta unele neconcordante cu produsul original. Va asiguram de efortul nostru continu in directia actualizarii fotografiilor de produse.

Greutate1.00000000 kg
Brand

Alege Varianta

,

Ultimele recenzii

  1. Carmen Duma (proprietar verificat)

    Savoare si aroma imbietoare. Il servim cu mare pofta pe pituta facuta in bucataria noastra cu mustar facut tot la noi. Il pastram la frigider ca sa aiba consistenta de unt si cu 2 ore ianinte de consum il aducem pe masa la aclimatizare :). Da asta nu e tot: fata si mainile expuse zilnic la soarele uneori prea arzator primesc dis de dimineata portia de ulei de cocos intru nutrirtie si protectie; intra foarte usor in piele cateva miscari blande de masaj si se absoarbe rapid; foarte multumiti, abia asteptam urmatoarea comanda.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș