,
Firma noastră asigură transport gratuit la comenzile cu o valoare minimă de 250 lei.

Caută

În stoc

Ulei de Zmeura Seminte – Presare la rece

10,00 lei390,00 lei TVA INCLUS

Șterge selecția
Compară
Cod produs:N/A

Ulei din semințe de zmeură.

INCI Name: Rubus Idaeus seed Oil

Tehnologie de extracție: Presare la rece

Grad: alimentar. Produsul poate fi utilizat și în cosmetică.

Proveniență: UE

GreutateNu se aplică
Alege Varianta

, , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș