Uleiuri

Tonik Pharm

Ulei de Ricin Vrac - Cold Pression

24,00 lei Fără TVA: 22,02 lei

Ulei de ricin, obtinut din culturi nemodificate genetic, obtinut prin presare la rece.Nota. Producatorul Textron, declara ca acest ulei este obtinut prin presare la rece, filtrat s..

Tonik Pharm

Ulei de Babasu Vrac

67,00 lei 72,00 lei Fără TVA: 56,30 lei

-7%

Ulei de Babassu obținut din planta Orbignya oleifera. Uleiul este obținut prin presarea hidraulică la rece a semintelor de fructe ale Arborelui Babassu. Acest ulei poate fi u..

Tonik Pharm

Ulei de Cocos Nehidrogenat Vrac (fara gust si miros)

29,00 lei Fără TVA: 26,61 lei

Ulei de Cocos Vrac (fara gust si miros), nehidrogenat, alimentar.Produs Non GMO.Provenienta: Indonezia.Ambalare la pet de 2L si 5L in Romania...

Tonik Pharm

Ulei de Masline Extra Virgin Vrac

31,00 lei Fără TVA: 28,44 lei

Ulei grcesc din masline, extravirgin, calitate Premium.Ulei alimentar provenit din culturi Non GMO.Provenienta: GreciaAmbalare economica la pet de 1L sau bidon de metal de 5L..

Tonik Pharm

Ulei de Neem Vrac India

54,00 lei Fără TVA: 45,38 lei

Azadirachata Indica OilAcesta este un ulei produs in mod traditional in India.Culoare inchisa, miros specific. Acest ulei are o consistenta vascoasa si densa si se fluidifica la ca..

Tonik Pharm

Ulei de Palmier Vrac

11,00 lei Fără TVA: 10,09 lei

Ulei de palmier Sofcat 40 Vrac.Produs alimentar.Culturi nemodificate genetic.Provenienta: Malaysia.Ambalat traditional in Romania.Nota: acesta este un ulei care nu contine antispum..

Tonik Pharm

Ulei de Cocos Virgin Vrac

33,00 lei Fără TVA: 30,28 lei

Acesta este un ulei de calitatea I, alimentar, obtinut la prima presa, din culturi nemodificate genetic.Materie prima certificata organic.Uleiul de cocos accelereaza procesul de ar..

Tonik Pharm

Ulei de Migdale Vrac

27,00 lei Fără TVA: 22,69 lei

Ulei din migdale dulci, presat la rece si rafinat, obtinut din culturi nemodificate genetic.Uz cosmetic.Uleiul de migdale dulci este un ulei bogat in vitamina A si E. Acesta hranes..

Tonik Pharm

Extract Uleios de Morcov Vrac

43,00 lei Fără TVA: 36,13 lei

Extract uleios de morcov. Uz cosmetic.Este bogat in betacaroten, clorofila, vitamine si minerale.Hidratant si regenerant, intensifica bronzul si amelioreaza ridurile superfici..

Tonik Pharm

Ulei de Jojoba Virgin Vrac

91,00 lei Fără TVA: 76,47 lei

Ulei virgin de jojoba, obtinut din culturi nemodificate genetic.Uz cosmetic.Uleiul de jojoba este extras din semintele plantei de jojoba, stiintific cunoscuta sub denumirea de simm..

Tonik Pharm

Ulei de Argan Virgin Vrac

110,00 lei Fără TVA: 92,44 lei

Ulei virgin de argan, obtinut din culturi nemodificate genetic.Uz cosmetic. Acesta este un ulei dezodorizat. De notat ca uleiul de argan care nu a fost dezodorizat miroase foarte u..

Tonik Pharm

Ulei de Samburi Struguri 1L

41,00 lei Fără TVA: 34,45 lei

Ulei din Samburi de Struguri.Acest ulei este indicat pentru toate tipurile de piele si par. Nu agraveaza acneea. Excelent emolient si hidratant. Bogat in Omega 6. Contine vitamina ..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)