Uleiuri Vrac

Tonik Pharm

Ulei de Ricin Vrac - Cold Pression

24,00 lei Fără TVA: 22,02 lei

Ulei de ricin, obtinut din culturi nemodificate genetic, obtinut prin presare la rece. Nota. Producatorul Textron, declara ca acest ulei este obtinut prin presare la rece, filtr..

Tonik Pharm

Ulei de Babassu Vrac

65,00 lei 72,00 lei Fără TVA: 54,62 lei

-10%

Asemenea uleiului de cocos, uleiul de babasu se pastreaza in stare solida la temperatura camerei semanand cu alte unturi exotice. Ulei de babassu este obținut din planta orbignya ..

Tonik Pharm

Ulei de Cocos Nehidrogenat Vrac (fara gust si miros)

34,00 lei Fără TVA: 31,19 lei

Ulei de Cocos Vrac (fara gust si miros), nehidrogenat, alimentar. Produs Non GMO. Provenienta: Malaezia. Ambalare la pet de 2L si 5L in Romania. Bax de 20 Kg. Documentatie P..

Tonik Pharm

Ulei de Masline Extra Virgin Vrac

31,00 lei Fără TVA: 28,44 lei

Ulei grcesc din masline, extravirgin, calitate Premium. Ulei alimentar provenit din culturi Non GMO. Provenienta: Grecia Ambalare economica la pet de 1L sau bidon de metal..

Tonik Pharm

Ulei de Neem Vrac India

54,00 lei Fără TVA: 45,38 lei

Azadirachata Indica Oil Acesta este un ulei produs in mod traditional in India. Culoare inchisa, miros specific. Acest ulei are o consistenta vascoasa si densa si se fluidifi..

Tonik Pharm

Ulei de Palmier Vrac

13,50 lei Fără TVA: 12,39 lei

Ulei de palmier Sofcat 40 Vrac. Produs alimentar. Culturi nemodificate genetic. Provenienta: Malaysia. Ambalat traditional in Romania.   Nota: Acesta este un..

Tonik Pharm

Ulei de Cocos Virgin Vrac

33,00 lei Fără TVA: 30,28 lei

Acesta este un ulei de calitatea I, alimentar, obtinut la prima presa, din culturi nemodificate genetic. Materie prima certificata organic. Uleiul de cocos accelereaza proces..

Tonik Pharm

Ulei de Migdale Vrac

27,00 lei Fără TVA: 22,69 lei

Ulei din migdale dulci, presat la rece si rafinat, obtinut din culturi nemodificate genetic.Uz cosmetic.Uleiul de migdale dulci este un ulei bogat in vitamina A si E. Acesta hranes..

Tonik Pharm

Extract Uleios de Morcov Vrac

43,00 lei Fără TVA: 36,13 lei

Extract uleios de morcov.  Uz cosmetic. Este bogat in betacaroten, clorofila, vitamine si minerale. Hidratant si regenerant, intensifica bronzul si amelioreaza riduri..

Tonik Pharm

Ulei de Jojoba Virgin Vrac

91,00 lei Fără TVA: 76,47 lei

Ulei virgin de jojoba, obtinut din culturi nemodificate genetic. Uz cosmetic. Uleiul de jojoba este extras din semintele plantei de jojoba, stiintific cunoscuta sub denumirea..

Tonik Pharm

Ulei de Argan Virgin Vrac

110,00 lei Fără TVA: 92,44 lei

Ulei virgin de argan, obtinut din culturi nemodificate genetic. Uz cosmetic. Acesta este un ulei dezodorizat. De notat ca uleiul de argan care nu a fost dezodorizat miroase foar..

Tonik Pharm

Ulei de Samburi Struguri 1L

41,00 lei Fără TVA: 34,45 lei

Ulei din Samburi de Struguri.Acest ulei este indicat pentru toate tipurile de piele si par. Nu agraveaza acneea. Excelent emolient si hidratant. Bogat in Omega 6. Contine vitamina ..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)