Uleiuri Vrac

Tonik Pharm

Ulei de Ricin Vrac - Cold Pression

24,00 lei Fără TVA: 22,02 lei

Ulei de ricin, obtinut din culturi nemodificate genetic, obtinut prin presare la rece. Nota. Producatorul Textron, declara ca acest ulei este obtinut prin presare la rece, filtr..

Tonik Pharm

Ulei Virgin de Avocado 1L Tonik Pharm

88,00 lei Fără TVA: 80,73 lei

Ulei de avocado virgin, obtinut prin presare mecanica, la rece, a pulpei proaspete a fructului de avocado. Acesta este un ulei certificat pentru uz alimentar. Cu alte cuvinte&nb..

Tonik Pharm

Ulei de Babassu Vrac

72,00 lei Fără TVA: 60,50 lei

Asemenea uleiului de cocos, uleiul de babasu se pastreaza in stare solida la temperatura camerei semanand cu alte unturi exotice. Ulei de babassu este obținut din planta orbignya ..

Tonik Pharm

Ulei de Cocos Nehidrogenat Vrac (fara gust si miros)

41,00 lei Fără TVA: 37,61 lei

Ulei de Cocos Vrac (fara gust si miros), nehidrogenat, alimentar. Produs Non GMO. Provenienta: Malaezia. Ambalare la pet de 2L si 5L in Romania. Bax de 20 Kg. Documentatie P..

Tonik Pharm

Ulei de Masline Extra Virgin Vrac

33,00 lei Fără TVA: 30,28 lei

Ulei grcesc din masline, extravirgin, calitate Premium. Ulei alimentar provenit din culturi Non GMO. Provenienta: Grecia Ambalare economica la pet de 1L sau bidon de metal..

Tonik Pharm

Ulei de Neem Vrac India

54,00 lei Fără TVA: 45,38 lei

Azadirachata Indica Oil Acesta este un ulei produs in mod traditional in India. Culoare inchisa, miros specific. Acest ulei are o consistenta vascoasa si densa si se fluidifi..

Tonik Pharm

Ulei de Palmier Vrac

15,00 lei Fără TVA: 13,76 lei

Ulei de palmier Sofcat 40 Vrac. Produs alimentar. Culturi nemodificate genetic. Provenienta: Malaysia. Ambalat traditional in Romania.   Nota: Acesta este un..

Tonik Pharm

Ulei Migdale Dulci Vrac (v2B)

19,00 lei 21,00 lei Fără TVA: 15,97 lei

-10%

Ulei Migdale Dulci Vrac (varianta 2 Belgia) Ulei de migdale dulci rafinat (prunus amygdalus dulcis oil) Provenienta: Belgia. Ambalat in Romania. Ambalare economica..

Tonik Pharm

Ulei de Cocos Virgin Vrac

39,00 lei Fără TVA: 35,78 lei

Acesta este un ulei de calitatea I, alimentar, obtinut la prima presa, din culturi nemodificate genetic. Materie prima certificata organic. Uleiul de cocos accelereaza proces..

Tonik Pharm

Ulei de Migdale Vrac

27,00 lei Fără TVA: 22,69 lei

Ulei din migdale dulci, presat la rece si rafinat, obtinut din culturi nemodificate genetic. Nota. Producatorul Textron, declara ca acest ulei este obtinut prin presare la rece ..

Tonik Pharm

Extract Uleios de Morcov Vrac

43,00 lei Fără TVA: 36,13 lei

Extract uleios de morcov.  Uz cosmetic. Este bogat in betacaroten, clorofila, vitamine si minerale. Hidratant si regenerant, intensifica bronzul si amelioreaza riduri..

Tonik Pharm

Ulei de Jojoba Virgin Vrac

91,00 lei Fără TVA: 76,47 lei

Ulei virgin de jojoba, obtinut din culturi nemodificate genetic. Uz cosmetic. Uleiul de jojoba este extras din semintele plantei de jojoba, stiintific cunoscuta sub denumirea..

Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)