• Ulei de Cocos Nehidrogenat Vrac (fara gust si miros)

Ulei de Cocos Nehidrogenat Vrac (fara gust si miros)

34,00 lei

  • Producător: Tonik Pharm
  • Cod produs: uleiuri si unturi
  • Disponibilitate: In stoc. - Ambalarea Materiilor Prime este una economica, iar transportul este gratuit pentru comenzile cu o valoare minima de 250 lei. Praguri de discount pe comanda: Comenzi > 700 Lei - discount 3%; Comenzi > 1200 lei - discount 5%; Comenzi > 2000 lei - discount 7%
  • Fără TVA: 31,19 lei

Opţiuni disponibile

Etichete: Cocos

 

Ulei de Cocos Vrac (fara gust si miros), nehidrogenat, alimentar.

Produs Non GMO.
Provenienta: Malaezia.
Ambalare la pet de 2L si 5L in Romania.
Bax de 20 Kg.
Documentatie Produs: Acest produs este insotit de factura si declaratie de conformitate. La cerere sunt disponibile: Fisa cu date tehnice, Fisa de securitate.
 
Fotografiile de pe acest site au rol orientativ si pot prezenta unele neconcordante cu produsul original. Va asiguram de efortul nostru continu in directia actualizarii fotografiilor de produse.
Uleiul de cocos este benefic pentru sportivi
                În momentul efortului fizic, corpul folosește două tipuri de combustibil: zaharurile și acizii grași din organism. Utilizarea acizilor grași din uleiul de cocos duce la producerea de cetone în organism, eliberând energia necesară oricărui sportiv în timpul antrenamentului. O linguriță de cocos adăugată în smoothie-uri sau shake-uri proteice poate fi de ajutor persoanelor care fac sport și vor să slăbească. Uleiul de cocos se asimilează rapid în organism şi se transformă în energie.
 
Are proprietăți antifungice, antivirale și antibacteriene
                Poate calma inflamația provocată de candidoză - infecție provocată de Candida albicans;
poate susține sistemul imunitar - corpul uman transformă acidul lauric în monolaurină, despre care s-a dovedit științific că poate lupta cu brio în combaterea virusurilor și a bacteriilor;
Datorită proprietăților antimicrobiene, uleiul de cocos poate fi utilizat pentru calmarea durerilor în gât;
Deoarece este absorbit de piele foarte ușor, uleiul de cocos a obținut rezultate benefice în tratarea dermatitei, luptând eficient împotriva iritațiilor, inflamațiilor și infecțiilor dermice.
 
Hidratează pielea și este benefic în tratarea acneei și a ridurilor
                Proprietățile antifungice, antivirale și antibacteriene ale acidului lauric îl recomandă ca tratament anti-acneic. Uleiul de cocos poate acționa ca un antibiotic natural, care luptă împotriva bacteriilor ce produc inflamații la nivelul tenului. În plus, acidul lauric are un rol important și în hidratarea pielii, astfel, uleiul de cocos catifelează tenul. În cazul în care este folosit în tratamentele antiacneice, uleiul de cocos are avantajul că nu usucă pielea, spre deosebire de alte soluții tradiționale pe bază de peroxid de benzoil.
De asemenea, datorită conținutului bogat în antioxidanți, vitaminelor A și E și prezenței acidului ferulic care ajută la estomparea ridurilor fine, uleiul de cocos poate avea proprietăți anti-îmbătrânire, ceea ce îl recomandă în tratamentele antirid.
Uleiul de cocos este benefic pentru îmbunătățirea digestiei
                Administrat intern, uleiul de cocos poate combate acțiunea nociva a virusurilor și bacteriilor. Prin mecanismul lipidelor cu rol antimicrobian, cum ar fi acidul capric și cel lauric, acest produs poate susține sistemul imunitar.
De asemenea, uleiul de cocos are un efect benefic asupra digestiei. Un studiu efectuat de Gastroparesis and Dysmotilities Association, din Canada, demonstrează faptul că acizii saturați din structura uleiului, având efect antimicrobian, pot ajuta la tratarea infecțiilor cu diverse bacterii ce provoacă indigestii. Stomacul fiind mai puțin expus riscurilor indigestiei, poate fi combătut mult mai ușor și sindromul colonului iritabil.
Uleiul de cocos ca produs cosmetic
                Prin intermediul acizilor saturați, al antioxidanţilor naturali și al vitaminelor prezente în compoziția uleiului de cocos, acesta are beneficii mai ales asupra sănătății părului, a pielii și a tenului.

Densitate: 0.92 - 1L are 0.92 Kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulei de Cocos Vrac (fara gust si miros), nehidrogenat, alimentar.

Produs Non GMO.
Provenienta: Malaezia.
Ambalare la pet de 2L si 5L in Romania.
Bax de 20 Kg.
Documentatie Produs: Acest produs este insotit de factura si declaratie de conformitate. La cerere sunt disponibile: Fisa cu date tehnice, Fisa de securitate.
 
Fotografiile de pe acest site au rol orientativ si pot prezenta unele neconcordante cu produsul original. Va asiguram de efortul nostru continu in directia actualizarii fotografiilor de produse.
Uleiul de cocos este benefic pentru sportivi
                În momentul efortului fizic, corpul folosește două tipuri de combustibil: zaharurile și acizii grași din organism. Utilizarea acizilor grași din uleiul de cocos duce la producerea de cetone în organism, eliberând energia necesară oricărui sportiv în timpul antrenamentului. O linguriță de cocos adăugată în smoothie-uri sau shake-uri proteice poate fi de ajutor persoanelor care fac sport și vor să slăbească. Uleiul de cocos se asimilează rapid în organism şi se transformă în energie.
 
Are proprietăți antifungice, antivirale și antibacteriene
                Poate calma inflamația provocată de candidoză - infecție provocată de Candida albicans;
poate susține sistemul imunitar - corpul uman transformă acidul lauric în monolaurină, despre care s-a dovedit științific că poate lupta cu brio în combaterea virusurilor și a bacteriilor;
Datorită proprietăților antimicrobiene, uleiul de cocos poate fi utilizat pentru calmarea durerilor în gât;
Deoarece este absorbit de piele foarte ușor, uleiul de cocos a obținut rezultate benefice în tratarea dermatitei, luptând eficient împotriva iritațiilor, inflamațiilor și infecțiilor dermice.
 
Hidratează pielea și este benefic în tratarea acneei și a ridurilor
                Proprietățile antifungice, antivirale și antibacteriene ale acidului lauric îl recomandă ca tratament anti-acneic. Uleiul de cocos poate acționa ca un antibiotic natural, care luptă împotriva bacteriilor ce produc inflamații la nivelul tenului. În plus, acidul lauric are un rol important și în hidratarea pielii, astfel, uleiul de cocos catifelează tenul. În cazul în care este folosit în tratamentele antiacneice, uleiul de cocos are avantajul că nu usucă pielea, spre deosebire de alte soluții tradiționale pe bază de peroxid de benzoil.
De asemenea, datorită conținutului bogat în antioxidanți, vitaminelor A și E și prezenței acidului ferulic care ajută la estomparea ridurilor fine, uleiul de cocos poate avea proprietăți anti-îmbătrânire, ceea ce îl recomandă în tratamentele antirid.
Uleiul de cocos este benefic pentru îmbunătățirea digestiei
                Administrat intern, uleiul de cocos poate combate acțiunea nociva a virusurilor și bacteriilor. Prin mecanismul lipidelor cu rol antimicrobian, cum ar fi acidul capric și cel lauric, acest produs poate susține sistemul imunitar.
De asemenea, uleiul de cocos are un efect benefic asupra digestiei. Un studiu efectuat de Gastroparesis and Dysmotilities Association, din Canada, demonstrează faptul că acizii saturați din structura uleiului, având efect antimicrobian, pot ajuta la tratarea infecțiilor cu diverse bacterii ce provoacă indigestii. Stomacul fiind mai puțin expus riscurilor indigestiei, poate fi combătut mult mai ușor și sindromul colonului iritabil.
Uleiul de cocos ca produs cosmetic
                Prin intermediul acizilor saturați, al antioxidanţilor naturali și al vitaminelor prezente în compoziția uleiului de cocos, acesta are beneficii mai ales asupra sănătății părului, a pielii și a tenului.

Densitate: 0.92 - 1L are 0.92 Kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulei de Cocos Vrac (fara gust si miros), nehidrogenat, alimentar.

Produs Non GMO.
Provenienta: Malaezia.
Ambalare la pet de 2L si 5L in Romania.
Bax de 20 Kg.
Documentatie Produs: Acest produs este insotit de factura si declaratie de conformitate. La cerere sunt disponibile: Fisa cu date tehnice, Fisa de securitate.
 
Fotografiile de pe acest site au rol orientativ si pot prezenta unele neconcordante cu produsul original. Va asiguram de efortul nostru continu in directia actualizarii fotografiilor de produse.
Uleiul de cocos este benefic pentru sportivi
                În momentul efortului fizic, corpul folosește două tipuri de combustibil: zaharurile și acizii grași din organism. Utilizarea acizilor grași din uleiul de cocos duce la producerea de cetone în organism, eliberând energia necesară oricărui sportiv în timpul antrenamentului. O linguriță de cocos adăugată în smoothie-uri sau shake-uri proteice poate fi de ajutor persoanelor care fac sport și vor să slăbească. Uleiul de cocos se asimilează rapid în organism şi se transformă în energie.
 
Are proprietăți antifungice, antivirale și antibacteriene
                Poate calma inflamația provocată de candidoză - infecție provocată de Candida albicans;
poate susține sistemul imunitar - corpul uman transformă acidul lauric în monolaurină, despre care s-a dovedit științific că poate lupta cu brio în combaterea virusurilor și a bacteriilor;
Datorită proprietăților antimicrobiene, uleiul de cocos poate fi utilizat pentru calmarea durerilor în gât;
Deoarece este absorbit de piele foarte ușor, uleiul de cocos a obținut rezultate benefice în tratarea dermatitei, luptând eficient împotriva iritațiilor, inflamațiilor și infecțiilor dermice.
 
Hidratează pielea și este benefic în tratarea acneei și a ridurilor
                Proprietățile antifungice, antivirale și antibacteriene ale acidului lauric îl recomandă ca tratament anti-acneic. Uleiul de cocos poate acționa ca un antibiotic natural, care luptă împotriva bacteriilor ce produc inflamații la nivelul tenului. În plus, acidul lauric are un rol important și în hidratarea pielii, astfel, uleiul de cocos catifelează tenul. În cazul în care este folosit în tratamentele antiacneice, uleiul de cocos are avantajul că nu usucă pielea, spre deosebire de alte soluții tradiționale pe bază de peroxid de benzoil.
De asemenea, datorită conținutului bogat în antioxidanți, vitaminelor A și E și prezenței acidului ferulic care ajută la estomparea ridurilor fine, uleiul de cocos poate avea proprietăți anti-îmbătrânire, ceea ce îl recomandă în tratamentele antirid.
Uleiul de cocos este benefic pentru îmbunătățirea digestiei
                Administrat intern, uleiul de cocos poate combate acțiunea nociva a virusurilor și bacteriilor. Prin mecanismul lipidelor cu rol antimicrobian, cum ar fi acidul capric și cel lauric, acest produs poate susține sistemul imunitar.
De asemenea, uleiul de cocos are un efect benefic asupra digestiei. Un studiu efectuat de Gastroparesis and Dysmotilities Association, din Canada, demonstrează faptul că acizii saturați din structura uleiului, având efect antimicrobian, pot ajuta la tratarea infecțiilor cu diverse bacterii ce provoacă indigestii. Stomacul fiind mai puțin expus riscurilor indigestiei, poate fi combătut mult mai ușor și sindromul colonului iritabil.
Uleiul de cocos ca produs cosmetic
                Prin intermediul acizilor saturați, al antioxidanţilor naturali și al vitaminelor prezente în compoziția uleiului de cocos, acesta are beneficii mai ales asupra sănătății părului, a pielii și a tenului.

Densitate: 0.92 - 1L are 0.92 Kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulei de Cocos Vrac (fara gust si miros), nehidrogenat, alimentar.

Produs Non GMO.
Provenienta: Malaezia.
Ambalare la pet de 2L si 5L in Romania.
Bax de 20 Kg.
Documentatie Produs: Acest produs este insotit de factura si declaratie de conformitate. La cerere sunt disponibile: Fisa cu date tehnice, Fisa de securitate.
 
Fotografiile de pe acest site au rol orientativ si pot prezenta unele neconcordante cu produsul original. Va asiguram de efortul nostru continu in directia actualizarii fotografiilor de produse.
Uleiul de cocos este benefic pentru sportivi
                În momentul efortului fizic, corpul folosește două tipuri de combustibil: zaharurile și acizii grași din organism. Utilizarea acizilor grași din uleiul de cocos duce la producerea de cetone în organism, eliberând energia necesară oricărui sportiv în timpul antrenamentului. O linguriță de cocos adăugată în smoothie-uri sau shake-uri proteice poate fi de ajutor persoanelor care fac sport și vor să slăbească. Uleiul de cocos se asimilează rapid în organism şi se transformă în energie.
 
Are proprietăți antifungice, antivirale și antibacteriene
                Poate calma inflamația provocată de candidoză - infecție provocată de Candida albicans;
poate susține sistemul imunitar - corpul uman transformă acidul lauric în monolaurină, despre care s-a dovedit științific că poate lupta cu brio în combaterea virusurilor și a bacteriilor;
Datorită proprietăților antimicrobiene, uleiul de cocos poate fi utilizat pentru calmarea durerilor în gât;
Deoarece este absorbit de piele foarte ușor, uleiul de cocos a obținut rezultate benefice în tratarea dermatitei, luptând eficient împotriva iritațiilor, inflamațiilor și infecțiilor dermice.
 
Hidratează pielea și este benefic în tratarea acneei și a ridurilor
                Proprietățile antifungice, antivirale și antibacteriene ale acidului lauric îl recomandă ca tratament anti-acneic. Uleiul de cocos poate acționa ca un antibiotic natural, care luptă împotriva bacteriilor ce produc inflamații la nivelul tenului. În plus, acidul lauric are un rol important și în hidratarea pielii, astfel, uleiul de cocos catifelează tenul. În cazul în care este folosit în tratamentele antiacneice, uleiul de cocos are avantajul că nu usucă pielea, spre deosebire de alte soluții tradiționale pe bază de peroxid de benzoil.
De asemenea, datorită conținutului bogat în antioxidanți, vitaminelor A și E și prezenței acidului ferulic care ajută la estomparea ridurilor fine, uleiul de cocos poate avea proprietăți anti-îmbătrânire, ceea ce îl recomandă în tratamentele antirid.
Uleiul de cocos este benefic pentru îmbunătățirea digestiei
                Administrat intern, uleiul de cocos poate combate acțiunea nociva a virusurilor și bacteriilor. Prin mecanismul lipidelor cu rol antimicrobian, cum ar fi acidul capric și cel lauric, acest produs poate susține sistemul imunitar.
De asemenea, uleiul de cocos are un efect benefic asupra digestiei. Un studiu efectuat de Gastroparesis and Dysmotilities Association, din Canada, demonstrează faptul că acizii saturați din structura uleiului, având efect antimicrobian, pot ajuta la tratarea infecțiilor cu diverse bacterii ce provoacă indigestii. Stomacul fiind mai puțin expus riscurilor indigestiei, poate fi combătut mult mai ușor și sindromul colonului iritabil.
Uleiul de cocos ca produs cosmetic
                Prin intermediul acizilor saturați, al antioxidanţilor naturali și al vitaminelor prezente în compoziția uleiului de cocos, acesta are beneficii mai ales asupra sănătății părului, a pielii și a tenului.

Densitate: 0.92 - 1L are 0.92 Kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulei de Cocos Vrac (fara gust si miros), nehidrogenat, alimentar.

Produs Non GMO.
Provenienta: Malaezia.
Ambalare la pet de 2L si 5L in Romania.
Bax de 20 Kg.
Documentatie Produs: Acest produs este insotit de factura si declaratie de conformitate. La cerere sunt disponibile: Fisa cu date tehnice, Fisa de securitate.
 
Fotografiile de pe acest site au rol orientativ si pot prezenta unele neconcordante cu produsul original. Va asiguram de efortul nostru continu in directia actualizarii fotografiilor de produse.
Uleiul de cocos este benefic pentru sportivi
                În momentul efortului fizic, corpul folosește două tipuri de combustibil: zaharurile și acizii grași din organism. Utilizarea acizilor grași din uleiul de cocos duce la producerea de cetone în organism, eliberând energia necesară oricărui sportiv în timpul antrenamentului. O linguriță de cocos adăugată în smoothie-uri sau shake-uri proteice poate fi de ajutor persoanelor care fac sport și vor să slăbească. Uleiul de cocos se asimilează rapid în organism şi se transformă în energie.
 
Are proprietăți antifungice, antivirale și antibacteriene
                Poate calma inflamația provocată de candidoză - infecție provocată de Candida albicans;
poate susține sistemul imunitar - corpul uman transformă acidul lauric în monolaurină, despre care s-a dovedit științific că poate lupta cu brio în combaterea virusurilor și a bacteriilor;
Datorită proprietăților antimicrobiene, uleiul de cocos poate fi utilizat pentru calmarea durerilor în gât;
Deoarece este absorbit de piele foarte ușor, uleiul de cocos a obținut rezultate benefice în tratarea dermatitei, luptând eficient împotriva iritațiilor, inflamațiilor și infecțiilor dermice.
 
Hidratează pielea și este benefic în tratarea acneei și a ridurilor
                Proprietățile antifungice, antivirale și antibacteriene ale acidului lauric îl recomandă ca tratament anti-acneic. Uleiul de cocos poate acționa ca un antibiotic natural, care luptă împotriva bacteriilor ce produc inflamații la nivelul tenului. În plus, acidul lauric are un rol important și în hidratarea pielii, astfel, uleiul de cocos catifelează tenul. În cazul în care este folosit în tratamentele antiacneice, uleiul de cocos are avantajul că nu usucă pielea, spre deosebire de alte soluții tradiționale pe bază de peroxid de benzoil.
De asemenea, datorită conținutului bogat în antioxidanți, vitaminelor A și E și prezenței acidului ferulic care ajută la estomparea ridurilor fine, uleiul de cocos poate avea proprietăți anti-îmbătrânire, ceea ce îl recomandă în tratamentele antirid.
Uleiul de cocos este benefic pentru îmbunătățirea digestiei
                Administrat intern, uleiul de cocos poate combate acțiunea nociv

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Minim           Maxim