• Ulei Esential Lavanda (India) Vrac

Ulei Esential Lavanda (India) Vrac

32,00 lei

  • Producător: Tonik Pharm
  • Cod produs: ulei esential cosmetic
  • Disponibilitate: In stoc. - Ambalarea Materiilor Prime este una economica, iar transportul este gratuit pentru comenzile cu o valoare minima de 250 lei. Praguri de discount pe comanda: Comenzi > 700 Lei - discount 3%; Comenzi > 1200 lei - discount 5%; Comenzi > 2000 lei - discount 7%.
  • Fără TVA: 26,89 lei

Opţiuni disponibile

Etichete: Ulei Esential

Nota: Varianta la 1kg este disponibila numai cu precomanda in 4-5 zile.

Ulei Esential Lavanda

Lavandula Augustifolia

Provenienta: India

Uleiul Indian de lavanda are o nuanta specifica diferita de varianta vestica.

Utilizare cosmetica/aromoterapie

Ambalare in sticla farmaceutica fumurie cu eticheta economica.

Nota: Nu intareste pasta de sapun.

Densitatea aproximatva a uleiului: 0.850 - 0.900

 

Proprietățile uleiului de lavandă

  • regenerator celular și reparator cutanat

  • cicatrizant, ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee

  • calmant cutanat, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecte

  • antiseptic

  • antispasmodic, decontractant muscular, antalgic

  • sedativ și liniștitor, armonizant

  • echilibrant al sistemului nervos

     

Cum se folosește uleiul de lavandă

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie

  • poate fi inclus ca ingredient într-o serie de compoziții: creme anhidre, creme emulsificate, loțiuni și lapte de corp, unt de corp, balsamuri, măști, frecții și creme capilare, șampoane, săpunuri

  • poate fi combinat simplu cu un ulei vegetal, folosindu-se sub formă de masaj

  • pentru dureri musculare, crampe și zone tensionate, se va efectua masaj local cu un balsam sau ulei vegetal în care este inclus uleiul de lavandă

  • pentru tulburări ale sistemului nervos, se va efectua masaj pe plexul solar sau pe spate și coloana vertebrală; uleiul sau crema de masaj se poate aplica și pe încheieturi

  • în apa de baie, solubilizate în prealabil sau diluate în lapte

  • peste o porție de sare de baie dispersată în cadă

  • prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru aromaterapie și parfumarea încăperilor

  • poate fi folosit la prepararea de săculeți cu plante aromatice uscate, potpourri natural, perne medicinale

 

Uleiurile esentiale nu se vor utiliza direct pe piele ci vor fi utilizate in amestec cu un ulei vegetal sau ingrediente in creme.

A se feri de contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Este indicat sa testati din punct de vedere al potentialului alergenic, inainte de utilizare, fiecare ulei.

Descrierea nostra este una realizata in scop de informare generala si nu tine loc recomandarilor personalului specializat.

 


 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Minim           Maxim