Unturi si Uleiuri

Biomix.ro ofera transport gratuit tuturor comenzilor din categoria ,,Produse,,, a caror valoare este de minim 150 lei.

Daca cosul dumneavoastra contine produse din categoria ,,Materii Prime Vrac,, transportul este gratuit doar pentru comenziile cu o valoare de minim 250 lei.


Subcategorii

Tonik Pharm

Ulei de Ricin Vrac - Cold Pression

24,00 lei Fără TVA: 22,02 lei

Ulei de ricin, obtinut din culturi nemodificate genetic, obtinut prin presare la rece.Nota. Producatorul Textron, declara ca acest ulei este obtinut prin presare la rece, filtrat s..

Tonik Pharm

Ulei de Cocos Nehidrogenat Vrac (fara gust si miros)

27,00 lei Fără TVA: 24,77 lei

Ulei de Cocos Vrac (fara gust si miros), nehidrogenat, alimentar.Produs Non GMO.Provenienta: Indonezia.Ambalare la pet de 2L si 5L in Romania...

Tonik Pharm

Ulei de Masline Extra Virgin Vrac

31,00 lei Fără TVA: 28,44 lei

Ulei grcesc din masline, extravirgin, calitate Premium.Ulei alimentar provenit din culturi Non GMO.Provenienta: GreciaAmbalare economica la pet de 1L sau bidon de metal de 5L..

Tonik Pharm

Ulei de Neem Vrac India

54,00 lei Fără TVA: 45,38 lei

Azadirachata Indica OilAcesta este un ulei produs in mod traditional in India.Culoare inchisa, miros specific. Acest ulei are o consistenta vascoasa si densa si se fluidifica la ca..

Tonik Pharm

Ulei de Palmier Vrac

11,00 lei Fără TVA: 10,09 lei

Ulei de palmier Sofcat 40 Vrac.Produs alimentar.Culturi nemodificate genetic.Provenienta: Malaysia.Ambalat traditional in Romania.Nota: acesta este un ulei care nu contine antispum..

Tonik Pharm

Unt de Cacao Vrac Turcia

55,00 lei Fără TVA: 50,46 lei

Unt de cacao natural, alimentar, obtinut din culturi nemodificate genetic, integral - cu gust si miros specific cu nuanta de nuca de cacao (diferit fata de cel din Spania) - Calita..

Tonik Pharm

Ulei de Cocos Virgin Vrac

33,00 lei Fără TVA: 30,28 lei

Acesta este un ulei de calitatea I, alimentar, obtinut la prima presa, din culturi nemodificate genetic.Materie prima certificata organic.Uleiul de cocos accelereaza procesul de ar..

Tonik Pharm

Unt de Cacao Vrac Spania

58,00 lei Fără TVA: 53,21 lei

Unt de cacao natural, alimentar, obtinut din culturi nemodificate genetic, integral - cu gust si miros pregnant de cacao (asemenea ciocolatei cu multa cacao) - Calitatea I.Potrivit..

Tonik Pharm

Unt de Shea Rafinat Vrac

36,00 lei Fără TVA: 30,25 lei

Unt de shea obtinut din culturi nemodificate genetic si rafinat. (culoare alba)Nota: Producatorul materiei prime, ne asigura ca cele doua caracteristici: virgin si rafinat nu se ex..

Tonik Pharm

Ulei de Migdale Vrac

24,00 lei Fără TVA: 20,17 lei

Ulei din migdale dulci, presat la rece si rafinat, obtinut din culturi nemodificate genetic.Uz cosmetic.Uleiul de migdale dulci este un ulei bogat in vitamina A si E. Acesta hranes..

Tonik Pharm

Extract Uleios de Morcov Vrac

43,00 lei Fără TVA: 36,13 lei

Extract uleios de morcov. Uz cosmetic.Este bogat in betacaroten, clorofila, vitamine si minerale.Hidratant si regenerant, intensifica bronzul si amelioreaza ridurile superfici..

Tonik Pharm

Ulei de Jojoba Virgin Vrac

91,00 lei Fără TVA: 76,47 lei

Ulei virgin de jojoba, obtinut din culturi nemodificate genetic.Uz cosmetic.Uleiul de jojoba este extras din semintele plantei de jojoba, stiintific cunoscuta sub denumirea de simm..

Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)