Materii Prime Vrac

Biomix.ro ofera transport gratuit tuturor comenzilor din categoria ,,Produse,,, a caror valoare este de minim 150 lei.

Daca cosul dumneavoastra contine produse din categoria ,,Materii Prime Vrac,, transportul este gratuit doar pentru comenziile cu o valoare de minim 250 lei.Subcategorii

Tonik Pharm

Ulei de Ricin Vrac - Cold Pression

24,00 lei Fără TVA: 22,02 lei

Ulei de ricin, obtinut din culturi nemodificate genetic, obtinut prin presare la rece.Nota. Producatorul Textron, declara ca acest ulei este obtinut prin presare la rece, filtrat s..

Tonik Pharm

Bicarbonat de Sodiu 5Kg Tonik Pharm

35,00 lei Fără TVA: 32,11 lei

Bicarbonat de sodiu de calitate superioara produs in Germania.Ambalare traditionala in Romania...

Tonik Pharm

Polen Uscat Poliflor Vrac

33,00 lei Fără TVA: 30,28 lei

Polen Uscat Poliflor Vrac.Provenienta Romania.BENEFICII :Ajută la creșterea nivelului de energieDiminuează stările de oboseală cronicăÎntărește sistemul imunitarContribuie la regen..

Tonik Pharm

Spirulina Pulbere Vrac 1Kg Tonik Pharm

67,00 lei Fără TVA: 61,47 lei

Spirulina este un superaliment provenit din algele albastre-verzi, care cresc in mod natural in lacurile sarate din climatul subtropical, dar si in ocean.Oamenii de stiinta au facu..

Tonik Pharm

Ulei de Babasu Vrac

67,00 lei 72,00 lei Fără TVA: 56,30 lei

-7%

Ulei de Babassu obținut din planta Orbignya oleifera. Uleiul este obținut prin presarea hidraulică la rece a semintelor de fructe ale Arborelui Babassu. Acest ulei poate fi u..

Tonik Pharm

Ulei de Cocos Nehidrogenat Vrac (fara gust si miros)

29,00 lei Fără TVA: 26,61 lei

Ulei de Cocos Vrac (fara gust si miros), nehidrogenat, alimentar.Produs Non GMO.Provenienta: Indonezia.Ambalare la pet de 2L si 5L in Romania...

Tonik Pharm

Ulei de Masline Extra Virgin Vrac

31,00 lei Fără TVA: 28,44 lei

Ulei grcesc din masline, extravirgin, calitate Premium.Ulei alimentar provenit din culturi Non GMO.Provenienta: GreciaAmbalare economica la pet de 1L sau bidon de metal de 5L..

Tonik Pharm

Ulei de Neem Vrac India

54,00 lei Fără TVA: 45,38 lei

Azadirachata Indica OilAcesta este un ulei produs in mod traditional in India.Culoare inchisa, miros specific. Acest ulei are o consistenta vascoasa si densa si se fluidifica la ca..

Tonik Pharm

Ulei de Palmier Vrac

11,00 lei Fără TVA: 10,09 lei

Ulei de palmier Sofcat 40 Vrac.Produs alimentar.Culturi nemodificate genetic.Provenienta: Malaysia.Ambalat traditional in Romania.Nota: acesta este un ulei care nu contine antispum..

Tonik Pharm

Ulei Esential Cuisoare Vrac

35,00 lei Fără TVA: 29,41 lei

Nota: Varianta la 1L este disponibila numai cu precomanda in 4-5 zile.Ulei Esential CuisoareProvenienta: GermaniaUtilizare cosmetica/aromoterapieAmbalare in sticla farmaceutica fum..

Tonik Pharm

Ulei Esential Ghimbir Vrac

36,00 lei Fără TVA: 30,25 lei

Nota: Varianta la 1L este disponibila numai cu precomanda in 4-5 zile.Ulei Esential GhimbirProvenienta: GermaniaUtilizare cosmetica/aromoterapieAmbalare in sticla farmaceutica fumu..

Tonik Pharm

Ulei Esential Iasomie Vrac

37,00 lei Fără TVA: 31,09 lei

Nota: Varianta la 1L este disponibila numai cu precomanda in 4-5 zile.Ulei Esential IasomieProvenienta: IndiaUtilizare cosmetica/aromoterapieAmbalare in sticla farmaceutica fumurie..

Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)